Rijschool Veere

Binnenkort mag jij zelfstandig de weg op. Het enige wat je nog moet doen, is je rijbewijs halen bij Nationale Rijschool in Veere. Nationale Rijschool is de beste rijschool met de meeste leerlingen in Veere.

Onze rijinstructeur helpt studenten in Veere zo snel mogelijk aan een roze pasje. Vanuit Veere verzorgt onze rijinstructeur ook rijlessen in plaatsen als Zanddijk, Grapinge en Kleverskerke. Andere rij-instructeurs van Nationale Rijschool rijden in Arnemuiden, Middelburg en Oost-Souburg.

Onze rijinstructeur in Veere over Nationale Rijschool: “De laatste jaren werk ik als rij-instructeur bij Nationale Rijschool. Dit doe ik met ontzettend veel plezier. Doordat ons slagingspercentage zo hoog is, heb ik regelmatig nieuwe leerlingen in de auto zitten. Misschien ben jij wel mijn volgende leerling. Ik ga er dan alles aan doen om jou zo snel mogelijk te laten slagen!”

Nationale Rijschool in Veere heeft één van de populairste instructeurs van alle 250 locaties. Oostrom uit Veere: “Ik had niet zo'n haast met het halen van mijn rijbewijs. Ik ga immers dicht bij huis naar school en ook mijn sportvereniging zit in de buurt. Toen ik via internet op de website van Nationale Rijschool kwam, heb ik besloten me aan te melden voor een proefles. Het voelde zo goed om achter het stuur te zitten, dat ik toch maar voor mijn rijbewijs ben gegaan en met succes!”

Start nu en betaal later!

Nog steeds niet overtuigd?

 • Intakegesprek (proefles & advies) is vrijblijvend en gratis.
 • Lessen direct na school? No problem, dan halen we je daar op!
 • Je rijbewijs niet in één keer weten te bemachtigen? No stress, wij betalen je herexamen. Echt waar!
 • Bij Nationale Rijschool betaal je €37,50 voor een rijles van 50 minuten. Dat is de laagste uurprijs in jouw regio!
 • Mooie nieuwe Volkswagen-lesauto's.
 • Onze rij-instructeurs stellen jou op je gemak, want wie relaxt achter het stuur zit, haalt sneller zijn of haar rijbewijs.

Klaar om te starten met lessen in Veere? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Je wordt vervolgens telefonisch of per mail benaderd door een medewerker van Nationale Rijschool voor de eerste proefles.

Deel deze pagina via:

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Herfst-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €4,50 korting per les
  Proefles aanvragen
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Hoeveel kost mijn lespakket?

  Proefrijles
  Spoedcursus
  Lespakketten
  Locaties
  Blog
  carcrossmenu