Rijschool Stroe

Wil jij binnen enkele maanden in je eigen auto naar school rijden? Kies dan voor de beste rijschool van Stroe: Nationale Rijschool Stroe!

2018 liet Nationale Rijschool zo'n 80 jongeren met een goed gevoel zelfstandig in de auto stappen. De lesmethode die onze instructeurs hanteren, zorgt voor een prachtig slagingspercentage in Stroe en omstreken.

We zijn trots op de jarenlange ervaring van onze rij-instructeur in Stroe. Niet alleen inwoners uit Stroe, maar ook mensen uit Garderbroek, Kootwijkerbroek of Essen haalt hij graag op in zijn blauwwitte lesauto. Nationale Rijschool rijdt door heel het land, ook in ErmeloPutten of Barneveld.

Onze rijinstructeur in Stroe over Nationale Rijschool: "Als je bij mij in de auto komt, is het 200% gezellig. Misschien komt het door mijn Zuid-Limburgse roots, maar ik zing graag een carnavalskraker. Zin om mee te zingen? Be my guest!"

Je zult weinig oud-leerlingen tegenkomen in Stroe die niet tevreden zijn over hun tijd met onze rijinstructeur. Spree uit Stroe: "Mijn broertje studeert in Utrecht en die breng ik zondagavond naar zijn kamer. Het is zo fijn om een rijbewijs te hebben. Nu leen ik nog de auto van mijn vader, maar ik hoop volgend jaar een eigen auto te kopen."

Laat je verrassen door onze uitstekende rijlessen

 • Start nu en betaal later!
 • Proef van Nationale Rijschool met een gratis en geheel vrijblijvende proefles!
 • Woon je in een straal van 10 kilometer om Stroe? We halen je thuis op!
 • Slaag jij niet in één keer? Geen probleem: wij betalen je herexamen.
 • Betaal niet teveel: slechts € 37,50 per rijles.
 • Mooie nieuwe Volkswagen-lesauto's.
 • De rij-intructeurs van Nationale Rijschool zijn de beste in hun vak! Ze zijn niet alleen bezig om jou wat te leren, maar spijkeren ook voortdurend hun eigen kennis bij!

Klaar om te starten met lessen in Stroe? Ga vliegensvlug naar het proefles formulier! Vul het formulier in en je kunt een belletje van één van onze instructeurs verwachten.

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Zomer-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €6,50 korting per les
  Proefles aanvragen

   Proefrijles
   Spoedcursus
   Lespakketten
   Locaties
   Blog
   carcrossmenu
   ×