Rijschool in Stroe

Proefles aanvragen

Wil jij binnen enkele maanden in je eigen auto naar school rijden? Kies dan voor de beste rijschool van Stroe: Nationale Rijschool Stroe!

2018 liet Nationale Rijschool zo'n 80 jongeren met een goed gevoel zelfstandig in de auto stappen. De lesmethode die onze instructeurs hanteren, zorgt voor een prachtig slagingspercentage in Stroe en omstreken.

We zijn trots op de jarenlange ervaring van onze rij-instructeur in Stroe. Niet alleen inwoners uit Stroe, maar ook mensen uit Garderbroek, Kootwijkerbroek of Essen haalt hij graag op in zijn blauwwitte lesauto. Nationale Rijschool rijdt door heel het land, ook in ErmeloPutten of Barneveld.

Onze rijinstructeur in Stroe over Nationale Rijschool: "Als je bij mij in de auto komt, is het 200% gezellig. Misschien komt het door mijn Zuid-Limburgse roots, maar ik zing graag een carnavalskraker. Zin om mee te zingen? Be my guest!"

Je zult weinig oud-leerlingen tegenkomen in Stroe die niet tevreden zijn over hun tijd met onze rijinstructeur. Spree uit Stroe: "Mijn broertje studeert in Utrecht en die breng ik zondagavond naar zijn kamer. Het is zo fijn om een rijbewijs te hebben. Nu leen ik nog de auto van mijn vader, maar ik hoop volgend jaar een eigen auto te kopen."

Laat je verrassen door onze uitstekende rijlessen

 • Start nu en betaal later!
 • Proef van Nationale Rijschool met een gratis en geheel vrijblijvende proefles!
 • Woon je in een straal van 10 kilometer om Stroe? We halen je thuis op!
 • Slaag jij niet in één keer? Geen probleem: wij betalen je herexamen.
 • Betaal niet teveel: slechts € 37,50 per rijles.
 • Mooie nieuwe Volkswagen-lesauto's.
 • De rij-intructeurs van Nationale Rijschool zijn de beste in hun vak! Ze zijn niet alleen bezig om jou wat te leren, maar spijkeren ook voortdurend hun eigen kennis bij!

Klaar om te starten met lessen in Stroe? Ga vliegensvlug naar het proefles formulier! Vul het formulier in en je kunt een belletje van één van onze instructeurs verwachten.

Andere locaties in de buurt

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×