Rijschool Stadskanaal

Ben je het spuugzat dat je ouders je overal heenrijden? Kies voor Nationale Rijschool in Stadskanaal, waar je ook een spoedopleiding van vijf, acht, elf of veertien dagen kunt volgen.

De kans is groot dat je een Nationale Rijschool-lesauto tegenkomt in Stadskanaal, want wij hebben daar een eigen instructeur. Overigens lest hij naast Stadskanaal ook in naburige plaatsen als H, Eerste Dwarsdiep en Ceresdorp. Nationale Rijschool is goed vertegenwoordigd in de omgeving van Stadskanaal met andere instructeurs in plaatsen als Oude Pekela, Veendam en Winschoten.

Onze rijinstructeur in Stadskanaal over Nationale Rijschool: “Jaarlijks gebeuren er ongelofelijk veel ongelukken waarbij jongeren betrokken zijn. Dat vind ik vreselijk om te horen. Mijn rijlessen draaien daarom niet alleen om op tijd doorschakelen en bochten perfect nemen, maar vooral om veilig rijden.”

Leerlingen spreken vol lof over de lesmethode van de instructeur. Roghair uit Stadskanaal: “In 2019 werd ik 18 jaar! Op mijn verjaardag had mijn moeder als verrassing een proefrijles gepland. Opeens stond een instructeur van Nationale Rijschool voor de deur. Ik heb hele leuke lessen gevolgd en slaagde snel voor mijn praktijkexamen. Een aanrader!”

Laat je verrassen door onze uitstekende rijlessen

 • Start nu en betaal later!
 • Ga voor een gratis proefles!
 • We halen je netjes thuis op en brengen je weer thuis, zoals het een nette rijschool dat hoort te doen.
 • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. Nationale Rijschool hangt de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
 • Nationale Rijschool rekent door heel Nederland hetzelfde uurtarief van €37,50.
 • Hoog slagingspercentage dankzij unieke, moderne lesmethode.
 • Onze rij-instructeurs zijn toppers. Slechts één op de tien instructeurs mag bij Nationale Rijschool werken.

Ben jij onze volgende leerling? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Kun je alleen op zaterdag? Geen probleem dat plannen we de proefles voor jou op die dag in.

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Zomer-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €6,50 korting per les
  Proefles aanvragen

   Proefrijles
   Spoedcursus
   Lespakketten
   Locaties
   Blog
   carcrossmenu
   ×