Rijschool Sneek

Schakelen, remmen, gas geven, sturen, invoegen en inparkeren: wil jij al deze vaardigheden beheersen? Bij Nationale Rijschool in Sneek ben je aan het juiste adres.

De kans is groot dat je een Nationale Rijschool-lesauto tegenkomt in Sneek, want wij hebben daar een eigen instructeur. Hij rijdt overigens niet alleen in Sneek, maar ook in Makkum, Goingarijp en Ballingbuur. Dankzij de hoge dekkingsgraad van Nationale Rijschool kun je ook bij ons lessen in Joure, Makkum of Franeker.

Onze rijinstructeur in Sneek over Nationale Rijschool: "Al als klein jongetje wilde ik rij-instructeur worden. Mijn oom was al rij-instructeur en ik reed soms wel eens met hem mee. Direct toen ik 18 was, ging ik voor mijn certificaat. Inmiddels ben ik 27 jaar, maar ik doe het werk met heel veel plezier. Al mijn dromen zijn uitgekomen."

Nationale Rijschool in Sneek is één van de meest populaire rijscholen uit de regio. Corver uit Sneek: “Ik ben gek op wintersporten. In Nederland valt helaas niet zoveel sneeuw. Zomaar even een weekend op wintersport in Duitsland? Nu kan het sinds ik mijn rijbewijs bij Nationale Rijschool heb behaald. Afgelopen winter ben ik er zomaar 3x tussenuit geweest.”

Zeven redenen om voor rijschool Nationale Rijschool Sneek te kiezen!

 • Start nu en betaal later !
 • Ga voor een gratis proefles!
 • Jij bepaalt waar en wanneer je lest!
 • Veel leerlingen zijn vreselijk zenuwachtig tijdens het afrijden. Nationale Rijschool neemt die zenuwen weg, want wij betalen je herexamen!
 • Wees geen dief van je eigen portemonnee. Kies voor Nationale Rijschool en betaal slechts €37,50 per rijles!
 • Hoogopgeleide instructeurs achter het stuur met veel ervaring.
 • Onze rij-instructeurs zijn pro-actief en zorgen ervoor dat jij snel jouw rijbewijs haalt.

Wil jij lessen in Sneek en omgeving? Neem contact op met één van onze instructeurs. Vul het formulier in en je kunt een belletje van één van onze instructeurs verwachten.

Deel deze pagina via:

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Herfst-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €4,50 korting per les
  Proefles aanvragen
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Hoeveel kost mijn lespakket?

  Proefrijles
  Spoedcursus
  Lespakketten
  Locaties
  Blog
  carcrossmenu