Rijschool in Roermond

Proefles aanvragen

Wil jij rijlessen volgen bij de veiligste rijschool van Nederland? Nationale Rijschool rijdt ook in Roermond!

De rij-instructeur in Roermond stoomt jou in een mum van tijd klaar. Niet alleen inwoners uit Roermond, maar ook mensen uit Herten, De Weerd of Lerop haalt hij graag op in zijn blauwwitte lesauto. Zit jouw keuze er niet tussen? Nationale Rijschool rijdt ook in Horn, Haelen of Roggel.

Onze rijinstructeur in Roermond over Nationale Rijschool: "Iedereen herinnert zich de eerste rijles nog, zelfs al ben je 70 jaar oud! Aan mij de taak om jou op je gemak te laten voelen. Nationale Rijschool bestaat nu een paar jaar en ik rij sinds één jaar in Roermond. Ik heb de kring van leerlingen in korte tijd flink zien groeien en dat komt voornamelijk door de positieve mond-tot-mondreclame. Oud-leerlingen, ontzettend bedankt voor jullie lieve woorden!"

Onze Nationale Rijschool-instructeur in Roermond is erg geliefd onder onze leerlingen. Dat komt uiteraard door het hoge slagingspercentage van deze topper! Verschoor uit Roermond: "Nationale Rijschool heeft mij geholpen om van mijn rijangst af te komen. De instructeur had bergen geduld en was de rust zelve. Heel erg fijn!"

Wij zijn de beste rijschool in Roermond

 • Start nu en betaal later !
 • Een vrijblijvende proefles, waar je de basisprincipes van het rijden leert.
 • We halen je op en zetten je af waar jij dat wilt.
 • Roze papiertje niet in één keer in de pocket? Geen paniek, Nationale Rijschool betaalt jouw herexamen!
 • Wees geen dief van je eigen portemonnee. Kies voor Nationale Rijschool en betaal slechts €37,50 per rijles!
 • Rij in de nieuwst auto's met de laatste snufjes.
 • Onze rij-instructeurs staan voor passie, ervaring en geduld.

Klaar om binnen no time je roze papiertje op zak te hebben? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Wij mailen of bellen je om een afspraak te maken.

Andere locaties in de buurt

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×