Rijschool Horn

Wil jij straks in je eigen auto van Horn naar Haelen of De Weerd cruisen? Stap achter het stuur bij Nationale Rijschool in Horn!

We zijn trots op de jarenlange ervaring van onze rij-instructeur in Horn. Hij rijdt tevens in de regio van Horn en doet daarbij plaatsen aan als De Weerd, Roermond of Beegden. We hebben diverse instructeurs in plaatsen als Haelen, Roermond en Heythuysen. Zij geven graag rijles aan jou!

Onze rijinstructeur in Horn over Nationale Rijschool: "Ik werk sinds 2010 binnen de Rijschoolbranche, daarvoor had ik een eigen bedrijf. Ik merk dat het goed is om in een groot team te werken, omdat je zo veel van elkaar kunt leren."

Leerlingen geven Nationale Rijschool gemiddeld een 9,1 als cijfer. Onze instructeur in Horn zit zelfs op een 9,3! Hering uit Horn: "Ik was best wel gespannen voor de proefles, maar mijn instructeur zorgde ervoor dat ik me direct op mijn gemak voelde. Na 25lessen slaagde ik in

Zeven redenen om voor rijschool Nationale Rijschool Horn te kiezen!

 • Start nu en betaal later!
 • Ga voor een gratis proefles!
 • We halen je netjes thuis op en brengen je weer thuis, zoals het een nette rijschool dat hoort te doen.
 • Nationale Rijschool gelooft in haar eigen lesprogramma en in haar leerlingen, daarom betalen wij je herexamen!
 • Bij Nationale Rijschool betaal je €37,50 voor een rijles van 50 minuten. Dat is de laagste uurprijs in jouw regio!
 • Start direct met lessen in Horn. Je hoeft niet te wachten.
 • De rij-intructeurs van Nationale Rijschool zijn de beste in hun vak! Ze zijn niet alleen bezig om jou wat te leren, maar spijkeren ook voortdurend hun eigen kennis bij!

Ben jij de volgende Max Verstappen? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Vul het formulier in en je kunt een belletje van één van onze instructeurs verwachten.

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Zomer-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €6,50 korting per les
  Proefles aanvragen

   Proefrijles
   Spoedcursus
   Lespakketten
   Locaties
   Blog
   carcrossmenu
   ×