Rijschool in Horn

Proefles aanvragen

Wil jij straks in je eigen auto van Horn naar Haelen of De Weerd cruisen? Stap achter het stuur bij Nationale Rijschool in Horn!

We zijn trots op de jarenlange ervaring van onze rij-instructeur in Horn. Hij rijdt tevens in de regio van Horn en doet daarbij plaatsen aan als De Weerd, Roermond of Beegden. We hebben diverse instructeurs in plaatsen als Haelen, Roermond en Heythuysen. Zij geven graag rijles aan jou!

Onze rijinstructeur in Horn over Nationale Rijschool: "Ik werk sinds 2010 binnen de Rijschoolbranche, daarvoor had ik een eigen bedrijf. Ik merk dat het goed is om in een groot team te werken, omdat je zo veel van elkaar kunt leren."

Leerlingen geven Nationale Rijschool gemiddeld een 9,1 als cijfer. Onze instructeur in Horn zit zelfs op een 9,3! Hering uit Horn: "Ik was best wel gespannen voor de proefles, maar mijn instructeur zorgde ervoor dat ik me direct op mijn gemak voelde. Na 25lessen slaagde ik in

Zeven redenen om voor rijschool Nationale Rijschool Horn te kiezen!

 • Start nu en betaal later!
 • Ga voor een gratis proefles!
 • We halen je netjes thuis op en brengen je weer thuis, zoals het een nette rijschool dat hoort te doen.
 • Nationale Rijschool gelooft in haar eigen lesprogramma en in haar leerlingen, daarom betalen wij je herexamen!
 • Bij Nationale Rijschool betaal je €37,50 voor een rijles van 50 minuten. Dat is de laagste uurprijs in jouw regio!
 • Start direct met lessen in Horn. Je hoeft niet te wachten.
 • De rij-intructeurs van Nationale Rijschool zijn de beste in hun vak! Ze zijn niet alleen bezig om jou wat te leren, maar spijkeren ook voortdurend hun eigen kennis bij!

Ben jij de volgende Max Verstappen? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Vul het formulier in en je kunt een belletje van één van onze instructeurs verwachten.

Andere locaties in de buurt

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu

[variable_1] uit [variable_2] heeft zich zojuist ingeschreven voor een proefles.