Rijschool in Oostburg

Proefles aanvragen

Wil je de eerste stap zetten om te beginnen met autorijden? 1,2,3, GO! Bij Nationale Rijschool Oostburg! kun je naast de standaardpaketten ook kiezen voor een spoedopleiding!

Onze instructeur rijdt in Oostburg. Hij rijdt in een straal van tien kilometer om Oostburg, dus ook in plaatsen als Maaidijk, Oostburgsche Brug of De Munte. Wist je trouwens dat Nationale Rijschool in de omgeving van Oostburg meer rijinstructeurs heeft rijden, zoals in Vlissingen, Oost-Souburg en Middelburg.

Onze rijinstructeur in Oostburg over Nationale Rijschool: “Sommige leerlingen vinden het fijn om meerdere keren per week te lessen. Andere lessen liever eenmaal per week. Wanneer je meerdere lessen in de week neemt kun je in een kortere periode je rijbewijs al behalen. In overleg met mij kunnen we bekijken hoeveel lessen je per week of maand wilt nemen. Hoe sneller de lessen op elkaar volgen, hoe beter je het autorijden onder de knie krijgt.”

Op schoolpleinen en op werkplaatsen wordt er regelmatig over Nationale Rijschool gesproken. Over onze rij-instructeur in Oostburg zijn velen te spreken. Spendel uit Oostburg: "Ik heb best veel last van faalangst. Soms overzie ik de situatie niet. Mijn instructeur heeft mij uitstekend geholpen en gaf me tips om mijn angsten te overwinnen. Ik slaagde in slechts

Ben jij de volgende coureur in spé?
Start nu en betaal later !

 • Start nu en betaal later!
 • Proefles is helemaal vrijblijvend en gratis.
 • Woon je in de uithoek van Oostburg, ook dan komt de instructeur jou netjes voor de deur ophalen.
 • Niet in één keer geslaagd? Wij betalen je herexamen!
 • Het laagste uurtarief van Oostburg!
 • Jij bepaalt waar, wanneer en hoevaak je wilt lessen. Take control!
 • De rij-intructeurs van Nationale Rijschool zijn de beste in hun vak! Ze zijn niet alleen bezig om jou wat te leren, maar spijkeren ook voortdurend hun eigen kennis bij!

Kunnen wij al een plekje in de agenda van de instructeur in Oostburg voor jou reserveren? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Je wordt vervolgens telefonisch of per mail benaderd door een medewerker van Nationale Rijschool voor de eerste proefles.

Andere locaties in de buurt

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu