Rijschool Oostburg

Wil je de eerste stap zetten om te beginnen met autorijden? 1,2,3, GO! Bij Nationale Rijschool Oostburg! kun je naast de standaardpaketten ook kiezen voor een spoedopleiding!

Onze instructeur rijdt in Oostburg. Hij rijdt in een straal van tien kilometer om Oostburg, dus ook in plaatsen als Maaidijk, Oostburgsche Brug of De Munte. Wist je trouwens dat Nationale Rijschool in de omgeving van Oostburg meer rijinstructeurs heeft rijden, zoals in Vlissingen, Oost-Souburg en Middelburg.

Onze rijinstructeur in Oostburg over Nationale Rijschool: “Sommige leerlingen vinden het fijn om meerdere keren per week te lessen. Andere lessen liever eenmaal per week. Wanneer je meerdere lessen in de week neemt kun je in een kortere periode je rijbewijs al behalen. In overleg met mij kunnen we bekijken hoeveel lessen je per week of maand wilt nemen. Hoe sneller de lessen op elkaar volgen, hoe beter je het autorijden onder de knie krijgt.”

Op schoolpleinen en op werkplaatsen wordt er regelmatig over Nationale Rijschool gesproken. Over onze rij-instructeur in Oostburg zijn velen te spreken. Spendel uit Oostburg: "Ik heb best veel last van faalangst. Soms overzie ik de situatie niet. Mijn instructeur heeft mij uitstekend geholpen en gaf me tips om mijn angsten te overwinnen. Ik slaagde in slechts

Ben jij de volgende coureur in spé?
Start nu en betaal later !

 • Start nu en betaal later!
 • Proefles is helemaal vrijblijvend en gratis.
 • Woon je in de uithoek van Oostburg, ook dan komt de instructeur jou netjes voor de deur ophalen.
 • Niet in één keer geslaagd? Wij betalen je herexamen!
 • Het laagste uurtarief van Oostburg!
 • Jij bepaalt waar, wanneer en hoevaak je wilt lessen. Take control!
 • De rij-intructeurs van Nationale Rijschool zijn de beste in hun vak! Ze zijn niet alleen bezig om jou wat te leren, maar spijkeren ook voortdurend hun eigen kennis bij!

Kunnen wij al een plekje in de agenda van de instructeur in Oostburg voor jou reserveren? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Je wordt vervolgens telefonisch of per mail benaderd door een medewerker van Nationale Rijschool voor de eerste proefles.

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Zomer-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €6,50 korting per les
  Proefles aanvragen

   Proefrijles
   Spoedcursus
   Lespakketten
   Locaties
   Blog
   carcrossmenu
   ×