Rijschool Ommen

Zit jij startklaar voor je rijbewijs? Waar wacht je dan nog op? Stap achter het stuur bij Nationale Rijschool in Vilsteren!

Nationale Rijschool Vilsteren selecteert alleen de beste instructeurs, zodat we jou kunnen verzekeren van optimale begeleiding. Hij doet tevens nabije dorpen en steden aan, zoals Varsen, Holt en Hessum. Nationale Rijschool is goed vertegenwoordigd in de omgeving van Vilsteren met andere instructeurs in plaatsen als Dedemsvaart, Nijverdal en Wijhe.

Onze rijinstructeur in Vilsteren over Nationale Rijschool: “Je wilt natuurlijk in zo min mogelijk lessen dat felbegeerde papiertje behalen! Dat had ik vroeger ook. Dat kan alleen best wat stress en druk geven. Ik zorg ervoor dat jij helemaal op je gemakt bent. We nemen de tijd die jij nodig hebt.“

Oud-leerlingen zijn positief over Nationale Rijschool en ook over onze rijinstructeur in Vilsteren. Geesink uit Vilsteren: "Mijn rijbewijs heeft veel deuren geopend. Zo heb ik een bijbaan bij de McDonalds, maar dat is een stukje rijden vanaf mijn huis in Dalmsholte. Nu ben ik er in no-time."

Ga jij voor goud?

Start nu en betaal later!

 • Een gratis proefles, waarbij een inschatting wordt gedaan van het aantal lessen.
 • Je wordt thuis opgehaald in Vilsteren!
 • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. Nationale Rijschool hangt de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
 • Bij Nationale Rijschool betaal je €37,50 voor een rijles van 50 minuten. Dat is de laagste uurprijs in jouw regio!
 • Start nu en betaal later !
 • Rij in de nieuwst auto's met de laatste snufjes.
 • Onze rij-intructeurs staan garant voor een persoonlijke aanpak!

Sta jij al te popelen om van start te gaan? Laat wat van je horen! Laat jouw gegevens achter via het formulier en we plannen deze week nog een proefles in!

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Zomer-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €6,50 korting per les
  Proefles aanvragen

   Proefrijles
   Spoedcursus
   Lespakketten
   Locaties
   Blog
   carcrossmenu