Rijschool in Kampen

Proefles aanvragen

Wil jij deze winter zonder je ouders naar Oostenrijk rijden voor de ultieme wintersportvakantie? Ga dan op voor je rijbewijs. Bij Nationale Rijschool in Kampen weet je zeker dat je snel en veilig slaagt voor je rij-examen!

Zie je onze bekende blauwwitte Nationale Rijschool-lesauto rijden in Kampen? Zwaai dan even, want het is onze instructeur. Overigens lest hij naast Kampen ook in naburige plaatsen als Kamperland, Grafhorst en IJsselmuiden. Nationale Rijschool is goed vertegenwoordigd in de omgeving van Kampen met andere instructeurs in plaatsen als Wijhe, Zwolle en Meppel.

Onze rijinstructeur in Kampen over Nationale Rijschool: "Ik werk sinds 2020 bij Nationale Rijschool, daarvoor had ik een eigen rijschool. Ik merk dat het goed is om in een groot team te werken, omdat je zo veel van elkaar kunt leren."

Nationale Rijschool in Kampen is één van de meest populaire rijscholen uit de regio. Kettlitz uit Kampen: "Mijn ouders hebben de rijopleiding voor mij uitgekozen. Zij zochten op internet en kwamen overal Nationale Rijschool tegen. Na één telefoontje verbond de klantenservice mij door met een instructeur, waarna ik een afspraak voor de proefles maakte. Inmiddels ben ik vier maanden in het bezit van een rijbewijs, en nog steeds helemaal gelukkig!"

Wij zijn de beste rijschool in Kampen

 • Start nu en betaal later!
 • Maak kennis met Nationale Rijschool en plan een proefrit!
 • Woon je in een straal van 10 kilometer om Kampen? We halen je thuis op!
 • Niet alles lukt in één keer, dit geldt vaak ook voor afrijden. Gelukkig voor jou betaalt Nationale Rijschool jouw herkansing!
 • All-inclusive rijlessen van € 37,50 per rijles.
 • Geen wachttijd, je kunt direct beginnen in Kampen.
 • Onze rij-instructeurs stellen jou op je gemak, want wie relaxt achter het stuur zit, haalt sneller zijn of haar rijbewijs.

Ben je geïnteresseerd om te starten? Laat je gegevens achter via het formulier. Wil je je proefles inplannen op je verjaardag? Geen probleem!

Andere locaties in de buurt

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu

[variable_1] uit [variable_2] heeft zich zojuist ingeschreven voor een proefles.