Rijschool Kampen

Wil jij deze winter zonder je ouders naar Oostenrijk rijden voor de ultieme wintersportvakantie? Ga dan op voor je rijbewijs. Bij Nationale Rijschool in Kampen weet je zeker dat je snel en veilig slaagt voor je rij-examen!

Zie je onze bekende blauwwitte Nationale Rijschool-lesauto rijden in Kampen? Zwaai dan even, want het is onze instructeur. Overigens lest hij naast Kampen ook in naburige plaatsen als Kamperland, Grafhorst en IJsselmuiden. Nationale Rijschool is goed vertegenwoordigd in de omgeving van Kampen met andere instructeurs in plaatsen als Wijhe, Zwolle en Meppel.

Onze rijinstructeur in Kampen over Nationale Rijschool: "Ik werk sinds 2020 bij Nationale Rijschool, daarvoor had ik een eigen rijschool. Ik merk dat het goed is om in een groot team te werken, omdat je zo veel van elkaar kunt leren."

Nationale Rijschool in Kampen is één van de meest populaire rijscholen uit de regio. Kettlitz uit Kampen: "Mijn ouders hebben de rijopleiding voor mij uitgekozen. Zij zochten op internet en kwamen overal Nationale Rijschool tegen. Na één telefoontje verbond de klantenservice mij door met een instructeur, waarna ik een afspraak voor de proefles maakte. Inmiddels ben ik vier maanden in het bezit van een rijbewijs, en nog steeds helemaal gelukkig!"

Wij zijn de beste rijschool in Kampen

 • Start nu en betaal later!
 • Maak kennis met Nationale Rijschool en plan een proefrit!
 • Woon je in een straal van 10 kilometer om Kampen? We halen je thuis op!
 • Niet alles lukt in één keer, dit geldt vaak ook voor afrijden. Gelukkig voor jou betaalt Nationale Rijschool jouw herkansing!
 • All-inclusive rijlessen van € 37,50 per rijles.
 • Geen wachttijd, je kunt direct beginnen in Kampen.
 • Onze rij-instructeurs stellen jou op je gemak, want wie relaxt achter het stuur zit, haalt sneller zijn of haar rijbewijs.

Ben je geïnteresseerd om te starten? Laat je gegevens achter via het formulier. Wil je je proefles inplannen op je verjaardag? Geen probleem!

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Zomer-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €6,50 korting per les
  Proefles aanvragen

   Proefrijles
   Spoedcursus
   Lespakketten
   Locaties
   Blog
   carcrossmenu
   ×