Rijschool in Zwolle

Proefles aanvragen

Voor leuke, leerzame én goedkope rijlessen in Zwolle, moet je natuurlijk bij Nationale Rijschool zijn. Er rijden twee instructeurs uit Zwolle rond in de omgeving van deze schitterende stad. Wil je een gratis proefles afnemen om te kijken wat we voor je kunnen betekenen? Lees dan snel verder.

Rijles volgen in Zwolle

Zwolle is de perfecte stad om te starten met je rijlessen. Tijdens een rijles - die 50 minuten duurt - gaan we regelmatig de A28 op in de richting van Meppel of Harderwijk. Zwolle heeft een prachtige historische binnenstad, dus natuurlijk gaan we ook het centrum verkennen. Dat is handig; drukte en smalle straatjes zijn immers ook belangrijk om in te leren rijden.

Bij ons kies je op basis van je gratis proefles samen met de instructeur het lespakket dat het beste bij jou past. Daar zit de gratis les bij inbegrepen, maar ook eventuele gratis herexamens en een gratis tussentijdse toets. Kortom: heel veel gratis bij Nationale Rijschool!

Rijbewijs halen in Zwolle?

Wil je graag je rijbewijs halen in de omgeving Zwolle? Kies dan voor de rijschool met het hoogste slagingspercentage: Nationale Rijschool. Vul het formulier rechts in en we nemen contact met je op om een afspraak te maken.

Start nu en betaal later

Andere locaties in de buurt

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×