Rijschool in Harlingen

Ben je het spuugzat dat je ouders je overal heenrijden? Bij onze rijschool in Harlingen haal je gegarandeerd je rijbewijs.

Onze rijinstructeur helpt studenten in Harlingen zo snel mogelijk aan een roze pasje. Hij rijdt tevens in de regio van Harlingen en doet daarbij plaatsen aan als Midlum, Wijnaldum of Kimswerd. Franeker, Makkum en Sneek behoren ook tot de plaatsen waar Nationale Rijschool rijdt.

Onze rijinstructeur in Harlingen over Nationale Rijschool: “Wil je ‘s avonds lessen of juist overdag in Harlingen? Door de weeks of juist in het weekend? Alles is mogelijk bij Nationale Rijschool in Harlingen. Vul gewoon het formuliertje in voor een proefles. Dan kunnen we eens kennismaken met elkaar. Ik heb er zin in!”

Geslaagden van Nationale Rijschool beoordelen de rijschool met een 9,1! Ben je al overtuigd? van der Wilde uit Harlingen: "Ik heb best veel last van faalangst. Soms overzie ik de situatie niet. Mijn instructeur heeft mij uitstekend geholpen en gaf me tips om mijn angsten te overwinnen. Ik slaagde in slechts

Kies voor kwaliteit, kies voor Nationale Rijschool!

 • Start nu en betaal later !
 • Een vrijblijvend intakegesprek met onze instructeur.
 • Woon je in een straal van 10 kilometer om Harlingen? We halen je thuis op!
 • Niet geslaagd is niet getreurd, Nationale Rijschool betaalt je herexamen!
 • De laagste prijs per rijles in Harlingen.
 • Jij bepaalt waar, wanneer en hoevaak je wilt lessen. Take control!
 • De rij-instructeurs van Nationale Rijschool kiezen voor een persoonlijke aanpak en weten ieder type leerling binnen mum van tijd klaar te stomen voor hun rijbevoegdheid!

Wil jij lessen in Harlingen en omgeving? Klik razendsnel op ons proeflesformulier! We benaderen jou en kiezen een geschikte datum voor je eerste proefles.

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Zomer-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €6,50 korting per les
  Proefles aanvragen

   Proefrijles
   Spoedcursus
   Lespakketten
   Locaties
   Blog
   carcrossmenu
   ×