Rijschool in Dieren

Schakelen, remmen, gas geven, sturen, invoegen en inparkeren: wil jij al deze vaardigheden beheersen? En durf jij het aan om te lessen bij de snelste rijschool bij jou uit de buurt: Rijschool Dieren!?

Nationale Rijschool in Dieren geeft rijles op maat met voor ieder type leerling wat wils! Ook wanneer je in Ellecom, Spankeren of Olburgen woont, komt hij je thuis ophalen. Wij zijn goed vertegenwoordigd in de omgeving van Dieren met andere instructeurs in plaatsen als DoesburgDidam en Wehl.

Onze rijinstructeur in Dieren over Nationale Rijschool: “Ik vier ieder succes met de leerling en voel me blij en tevreden wanneer de leerling geslaagd is en met een blij gezicht naar buiten stapt uit het CBR-gebouw. Mag ik jouw succes ook meevieren? Stap dan bij me in, in Dieren en haal ook binnen een half jaar je rijbewijs! Het kan allemaal bij ons."

Oud-leerlingen zijn positief over ons en ook over onze rijinstructeur in Dieren. Joris uit Dieren: “Ik had veel geld begroot voor mijn rijbewijs, want je weet maar nooit hoeveel lessen en examens je nodig hebt. Bij Nationale Rijschool heb ik gelukkig veel geld bespaart! De herexamens werden namelijk voor mij betaald en de lessen waren ook niet duur.”

Start nu en betaal later !

7 keiharde feiten:

 • Zet de eerste stap naar je rijbewijs met een (gratis) proefles!
 • We halen je netjes thuis op en brengen je weer thuis, zoals het een nette rijschool dat hoort te doen.
 • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. Wij hangen de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
 • Naast excellente service biedt Nationale Rijschool ook een excellent tarief van €37,50 per rijles!
 • Start nu en betaal later !
 • Begin deze week nog met rijlessen.
 • De rij-instructeurs van Nationale Rijschool zijn stuk voor stuk in het bezit van de juiste certificaten en diploma's. Bij ons is er alleen ruimte voor de beste leraren!

Zet jij jouw rijbewijs in de vijfde versnelling? Laat wat van je horen via het formulier! Kun je alleen op zaterdag? Geen probleem dat plannen we de proefles voor jou op die dag in.

Deel deze pagina via:

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Herfst-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €4,50 korting per les
  Proefles aanvragen
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Hoeveel kost mijn lespakket?

  Proefrijles
  Spoedcursus
  Lespakketten
  Locaties
  Blog
  carcrossmenu
  ×