Rijschool in Dieren

Proefles aanvragen

Schakelen, remmen, gas geven, sturen, invoegen en inparkeren: wil jij al deze vaardigheden beheersen? En durf jij het aan om te lessen bij de snelste rijschool bij jou uit de buurt: Rijschool Dieren!?

Nationale Rijschool in Dieren geeft rijles op maat met voor ieder type leerling wat wils! Ook wanneer je in Ellecom, Spankeren of Olburgen woont, komt hij je thuis ophalen. Wij zijn goed vertegenwoordigd in de omgeving van Dieren met andere instructeurs in plaatsen als DoesburgDidam en Wehl.

Onze rijinstructeur in Dieren over Nationale Rijschool: “Ik vier ieder succes met de leerling en voel me blij en tevreden wanneer de leerling geslaagd is en met een blij gezicht naar buiten stapt uit het CBR-gebouw. Mag ik jouw succes ook meevieren? Stap dan bij me in, in Dieren en haal ook binnen een half jaar je rijbewijs! Het kan allemaal bij ons."

Oud-leerlingen zijn positief over ons en ook over onze rijinstructeur in Dieren. Joris uit Dieren: “Ik had veel geld begroot voor mijn rijbewijs, want je weet maar nooit hoeveel lessen en examens je nodig hebt. Bij Nationale Rijschool heb ik gelukkig veel geld bespaart! De herexamens werden namelijk voor mij betaald en de lessen waren ook niet duur.”

Start nu en betaal later !

7 keiharde feiten:

 • Zet de eerste stap naar je rijbewijs met een (gratis) proefles!
 • We halen je netjes thuis op en brengen je weer thuis, zoals het een nette rijschool dat hoort te doen.
 • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. Wij hangen de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
 • Naast excellente service biedt Nationale Rijschool ook een excellent tarief van €37,50 per rijles!
 • Start nu en betaal later !
 • Begin deze week nog met rijlessen.
 • De rij-instructeurs van Nationale Rijschool zijn stuk voor stuk in het bezit van de juiste certificaten en diploma's. Bij ons is er alleen ruimte voor de beste leraren!

Zet jij jouw rijbewijs in de vijfde versnelling? Laat wat van je horen via het formulier! Kun je alleen op zaterdag? Geen probleem dat plannen we de proefles voor jou op die dag in.

Andere locaties in de buurt

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu

[variable_1] uit [variable_2] heeft zich zojuist ingeschreven voor een proefles.