Rijschool in Doesburg

Proefles aanvragen

Wil jij deze zomer zonder je ouders naar Zuid-Frankrijk rijden? Dan heb je uiteraard een rijbewijs nodig. In Doesburg is Nationale Rijschool uiteraard van de partij!

Nationale Rijschool in Doesburg geeft rijles op maat met voor ieder type leerling wat wils! Hij rijdt overigens ook in Angerlo, Drempt en Ellecom. Zit jouw keuze er niet tussen? Nationale Rijschool rijdt ook in DierenDidam of Wehl.

Onze rijinstructeur in Doesburg over Nationale Rijschool: "Iedereen herinnert zich de eerste rijles nog, zelfs al ben je 70 jaar oud! Aan mij de taak om jou op je gemak te laten voelen. Wij bestaan nu een paar jaar en ik rij sinds één jaar in Doesburg. Ik heb de kring van leerlingen in korte tijd flink zien groeien en dat komt voornamelijk door de positieve mond-tot-mondreclame. Oud-leerlingen, ontzettend bedankt voor jullie lieve woorden!"

Onze instructeur in Doesburg is erg geliefd onder onze leerlingen. Dat komt uiteraard door het hoge slagingspercentage van deze topper! Haeften uit Doesburg: “Al van jongs af aan wist ik dat ik direct mijn rijbewijs wilde halen als dat kon. In de maanden voorafgaand aan mijn verjaardag heb ik tientallen websites bezocht van rijscholen. Bij Nationale Rijschool kreeg ik het beste gevoel en dat bleek terecht te zijn. Ik heb een geweldige periode had én in één keer mijn rijbewijs gehaald.”

Ken jij de voordelen van Nationale Rijschool al?

 • Start nu en betaal later !
 • Gratis proefles. Je bent niet verplicht om bij ons te lessen.
 • Lessen direct na school? No problem, dan halen we je daar op!
 • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. Wij hangen de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
 • Nergens in Doesburg betaal je minder voor een rijles.
 • Start direct met lessen in Doesburg. Je hoeft niet te wachten.

Wil je dat een rijinstructeur jou helpt om je rijbewijs te halen in Doesburg? Vul het formulier in. Zodra je het formulier hebt voltooid gaan wij direct voor je aan de slag!

Andere locaties in de buurt

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu

[variable_1] uit [variable_2] heeft zich zojuist ingeschreven voor een proefles.