Rijschool in Apeldoorn

Proefles aanvragen

Schakelen, je richtingaanwijzer gebruiken en parkeren, het autorijden heeft binnenkort geen geheimen meer voor jou. Volg een van de rijlespakketten op maat van Nationale Rijschool Apeldoorn. Dankzij onze specifieke en efficiënte lesmethode, kan onze rijschool in Apeldoorn garanderen dat ook jij slaagt voor je rijexamen. 

Kwalitatieve rijschool in Apeldoorn

Nationale Rijschool Apeldoorn staat gelijk aan kwaliteit. Ondanks onze goedkope rijlessen, behoren we toch tot de beste rijschool in Apeldoorn en omstreken. De rijinstructeurs en – instructrices van Nationale Rijschool Apeldoorn zijn een voor een ervaren rijinstructeurs. Ze bekijken samen met jou je niveau en het tempo waarop je de lessen wil volgen. Zo krijg jij lessen op maat bij een goede rijschool.

Waarom bij ons

Er zijn heel wat voordelen aan rijlessen volgen bij Nationale Rijschool Apeldoorn. Bij ons sta jij centraal. Wij willen het jou zo goedkoop en aangenaam mogelijk maken. Daarom krijg jij:

gratis proefles

Leuk, toch? Via Nationale Rijschool volg je rijlessen die budgetvriendelijk én goed zijn.

Autorijschool in Apeldoorn en omgeving

Wist je dat Nationale Rijschool in Apeldoorn een verkeersschool heeft maar ook in andere steden zoals Arnhem, Deventer en Barneveld. Wanneer je bij onze verkeersschool in Apeldoorn aan de slag gaat, leer je rijden in wijken zoals Ugchelen, Apeldoorn Centrum en Apeldoorn Zuidwest.

Wanneer je dat doet, kies je helemaal zelf. Dat wil zeggen: om 8 uur in de ochtend, om 3 uur ’s middags of in de avond. Je kan werkelijk op elk uur van de dag bij Nationale Rijschool aan de slag.

bekijk hier onze lespakketten

Snel je rijbewijs halen

Extra snel je rijbewijs halen doe je met een spoedcursus rijbewijs in Apeldoorn. Een spoedcursus is net zoals de andere lespakketten een cursus op maat. Het enige verschil is dat de rijlessen sneller na elkaar worden ingepland.

Boek een gratis proefles

Plan nu al je gratis proefles in en kom te weten hoe het is om rijlessen te volgen bij onze goedkope rijschool in Apeldoorn. Voor die proefles betaal je initieel 40 euro maar die krijg je terug  als je nadien ook je lessen volgt bij Nationale Rijschool Apeldoorn.

gratis proefrijles 

Bij Nationale Rijschool kan je enkel rijlessen B volgen.

Andere locaties in de buurt

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:
Lessen zijn nog niet beschikbaar in Apeldoorn
Vul je e-mailadres hieronder in om op de hoogte te blijven

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×