Rijschool in Aalden

Proefles aanvragen

Wil jij straks in je eigen auto van Aalden naar Westerbork of Zweeloo cruisen? Begin zo snel mogelijk bij Nationale Rijschool in Aalden!

Nationale Rijschool in Aalden selecteert alleen de beste instructeurs, zodat we jou kunnen verzekeren van optimale begeleiding. Naast Aalden rijdt hij ook in Zweeloo, Meppen en zelfs in Wezup. WesterborkEmmen en Beilen zijn drie andere voorbeelden van plaatsen waar Nationale Rijschool instructeurs heeft rijden.

Onze rijinstructeur in Aalden over Nationale Rijschool: "Het voordeel van rij-instructeur zijn is dat ik mijn eigen tijden bepaal. Veel leerlingen willen 's avonds of in het weekend lessen. Dat is geen probleem, en bij Nationale Rijschool zonder extra kosten."

Nationale Rijschool in Aalden heeft één van de populairste instructeurs van alle 120 locaties. Kwakkel uit Aalden: “Ik was er zo klaar mee om elke dag in dezelfde, muffe bus te stappen met dezelfde, muffe mensen. Op de dag dat ik 18 jaar werd, deed ik direct een proefles bij Nationale Rijschool. Dat beviel me zo goed dat ik direct een pakket heb afgesloten. Ik had het geluk dat ik bij een nieuwe instructeur kon lessen, die veel tijd voor mij had. Daardoor kon ik na anderhalve maand al afrijden.”

Waarom rijschool Nationale Rijschool in Aalden?

 • Start nu en betaal later !
 • Gratis proefles. Je bent niet verplicht om bij ons te lessen.
 • Thuis ophalen en op school weer afzetten (of andersom)? In Aalden geen punt!
 • Je rijbewijs niet in één keer weten te bemachtigen? No stress, wij betalen je herexamen. Echt waar!
 • Het laagste uurtarief van Aalden!
 • Start direct met lessen in Aalden. Je hoeft niet te wachten.
 • Onze rij-instructeurs staan voor passie, ervaring en geduld.

Ben jij de volgende Max Verstappen? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Kun je alleen op zaterdag? Geen probleem dat plannen we de proefles voor jou op die dag in.

Andere locaties in de buurt

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu