Rijschool in Den Helder

Proefles aanvragen

Kom erachter via een proefles of Nationale Rijschool Den Helder dé ideale rijschool is voor jouw rijonderwijs. Ontmoet je leraar en leer snel de noodzakelijke rijvaardigheden. Met ervaren leraren bij jou, leer in no-time de fijne kneepjes van het rijden op. Maak je niet druk over het rijexamen, dat wordt kinderspel!

Kwaliteit als norm, kies voor Nationale Rijschool

Nationale Rijschool Den Helder symboliseert kwaliteit. De rijschool heeft een partnerschap met een ploeg van ervaren leraren die vakkundig en behendig zijn in hun beroep. Tijdens een proefles beoordeelt de leraar jouw rijvaardigheden en signaleert hij/zij de leerpunten waar extra aandacht vereist is. Hiermee voorkom je dat je tijd verliest aan vaardigheden die je reeds beheerst of snel leert.

Door te kiezen voor de prominente rijschool van Den Helder, vergroot je de kans om succesvol te zijn in je rijexamen. Onze leraren boosten je zelfvertrouwen en zorgen dat je je op je gemak voelt achter het stuur.

Waarom voor ons kiezen?

Bij Nationale Rijschool Den Helder geniet je naast de expertise van onze leraren ook van talloze andere pluspunten.

De beste autorijlessen in Den Helder en omstreken

Gedurende een rijles ben jij de hoofdpersoon. De leraar past zich aan jouw behoeften aan, zowel qua lesinhoud als praktische zaken. Geniet van het comfort om door de leraar bij jou thuis opgehaald te worden. Samen doorkruisen jullie de wijken waar je normaal gesproken komt, zoals het stadscentrum, de Waddenzeestraat en Fort Kijkduin. Bovendien worden de lessen gepland op momenten die jou het beste schikken. Onze leraren zijn flexibel, dus het is mogelijk om autorijlessen zowel in de ochtend als in de avond te plannen. Liever je rijles in Den Oever, Schagen of Heerhugowaard? Alles kan. Nationale Rijschool is werkzaam in heel Nederland.

Spoedcursus voor je rijbewijs

Als je kiest voor een spoedcursus rijbewijs van Nationale Rijschool Den Helder, verwerf je je rijbewijs in een recordtempo. Alle rijlessen vinden achter elkaar plaats binnen 1 tot 4 weken. Je kan kiezen om alle lessen in 1 week te nemen of te spreiden over een maand, afhankelijk van jouw snelheid van leren. Door dagelijks meerdere uren les te volgen maak je snel vorderingen. Je kan je rijexamen binnen 5 tot 8 dagen afleggen. Geen wachtlijst, dus je kan meteen beginnen.

Proefles in Den Helder

Dankzij onze bekwame leraren behoren de voordelige rijlessen van Nationale Rijschool tot de top in Den Helder. Elke cursus start met een proefles, die helemaal gratis is. Op basis hiervan kan de leraar jouw competentieniveau vaststellen en het rijlespakket op jou afstemmen.

Voor de proefles betaal je 40 euro, maar als je besluit door te gaan met de lessen bij Nationale Rijschool, wordt dit bedrag gecrediteerd. Na de les ontvang je een informatieve brochure, zodat je rustig kunt overwegen of je al je rijlessen wilt volgen bij Nationale Rijschool Den Helder. Boek nu jouw kosteloze proefles en geniet van alle voordelen!

Let op: Nationale Rijschool geeft uitsluitend autorijlessen

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:
Lessen zijn nog niet beschikbaar in Den Helder
Vul je e-mailadres hieronder in om op de hoogte te blijven

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×