Rijschool Den Helder

Wil je graag zo snel mogelijk je autorijbewijs halen? Bij Nationale Rijschool in Den-helder weet je zeker dat je snel en veilig slaagt voor je rij-examen!

Onze rijinstructeur in Den-helder heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. De instructeur rijdt in de hele regio, ook in Huisduinen, Julianadorp en Den Hoorn. Zit jouw keuze er niet tussen? Nationale Rijschool rijdt ook in Den OeverSchagen of De Cocksdorp.

Onze rijinstructeur in Den-helder over Nationale Rijschool: "Als één van de weinige rijscholen bieden wij gratis herexamen aan. Dit zorgt ervoor dat er minder druk is om je CBR-examen te halen, omdat je weet dat het geen 270 euro kost om opnieuw op te gaan. Het resultaat: meer kandidaten slagen in één keer."

Leerlingen uit Den-helder spreken vol lof over hun instructeur! Hij is daarom met recht één van de meest geliefde instructeurs van Nationale Rijschool. van den Oostereng uit Den-helder: “We wilde met onze vriendengroep dolgraag eens met de auto naar Frankrijk op vakantie. Nu hoeven we geen dure vliegtickets meer te kopen, want ik ben sinds deze maand geslaagd! De vakantie naar Frankrijk staat al ingepland en ik stap uiteraard achter het stuur. Zin in!”

Laat je verrassen door onze uitstekende rijlessen

Start nu en betaal later !

 • Een vrijblijvend intakegesprek met onze instructeur.
 • Woon je in een straal van 10 kilometer om Den-helder? We halen je thuis op!
 • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. Wij hangen de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
 • Bij ons betaal je alleen voor de minuten die je ook daadwerkelijk rijdt. Daarom bieden wij lessen van 50 minuten voor €37,50.
 • Start nu en betaal later !
 • Prima slagingspercentage in Den-helder dankzij unieke lesmethode.
 • Onze rij-instructeurs staan voor passie, ervaring en geduld.

Wil jij graag rijles krijgen van een rijinstructeur in Den-helder en omgeving? Vul het formulier in. Zodra het formulier binnen is, plannen we je proefles in.

Deel deze pagina via:

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Herfst-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €4,50 korting per les
  Proefles aanvragen
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Hoeveel kost mijn lespakket?

  Proefrijles
  Spoedcursus
  Lespakketten
  Locaties
  Blog
  carcrossmenu
  ×