Rijschool in Den Helder

Proefles aanvragen

Wil je graag zo snel mogelijk je autorijbewijs halen? Bij Nationale Rijschool in Den-helder weet je zeker dat je snel en veilig slaagt voor je rij-examen!

Onze rijinstructeur in Den-helder heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. De instructeur rijdt in de hele regio, ook in Huisduinen, Julianadorp en Den Hoorn. Zit jouw keuze er niet tussen? Nationale Rijschool rijdt ook in Den OeverSchagen of De Cocksdorp.

Onze rijinstructeur in Den-helder over Nationale Rijschool: "Als één van de weinige rijscholen bieden wij gratis herexamen aan. Dit zorgt ervoor dat er minder druk is om je CBR-examen te halen, omdat je weet dat het geen 270 euro kost om opnieuw op te gaan. Het resultaat: meer kandidaten slagen in één keer."

Leerlingen uit Den-helder spreken vol lof over hun instructeur! Hij is daarom met recht één van de meest geliefde instructeurs van Nationale Rijschool. van den Oostereng uit Den-helder: “We wilde met onze vriendengroep dolgraag eens met de auto naar Frankrijk op vakantie. Nu hoeven we geen dure vliegtickets meer te kopen, want ik ben sinds deze maand geslaagd! De vakantie naar Frankrijk staat al ingepland en ik stap uiteraard achter het stuur. Zin in!”

Laat je verrassen door onze uitstekende rijlessen

Start nu en betaal later !

 • Een vrijblijvend intakegesprek met onze instructeur.
 • Woon je in een straal van 10 kilometer om Den-helder? We halen je thuis op!
 • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. Wij hangen de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
 • Bij ons betaal je alleen voor de minuten die je ook daadwerkelijk rijdt. Daarom bieden wij lessen van 50 minuten voor €42.
 • Start nu en betaal later !
 • Prima slagingspercentage in Den-helder dankzij unieke lesmethode.
 • Onze rij-instructeurs staan voor passie, ervaring en geduld.

Wil jij graag rijles krijgen van een rijinstructeur in Den-helder en omgeving? Vul het formulier in. Zodra het formulier binnen is, plannen we je proefles in.

Andere locaties in de buurt

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €40. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €40 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €40 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €40 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €285,-
CHECKMARK
€5,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×