Rijschool in Ulicoten

Proefles aanvragen

Deze zomer een roadtrip maken met vrienden? Kies net als 26.000+ anderen voor Nationale Rijschool in Ulicoten.

Wie gaat lessen bij Nationale Rijschool in Ulicoten, krijgt een eigen instructeur. Hij is een echte duizendpoot, je vindt hem naast Ulicoten ook in Maaijkant, Nieuwe Strumpt en Oude Strumpt. In Breda, Tilburg en Dongen rijden andere instructeurs van Nationale Rijschool.

Onze rijinstructeur in Ulicoten over Nationale Rijschool: "Het voordeel van rij-instructeur zijn is dat ik mijn eigen tijden bepaal. Veel leerlingen willen 's avonds of in het weekend lessen. Dat is geen probleem, en bij Nationale Rijschool zonder extra kosten."

Onze Nationale Rijschool-instructeur in Ulicoten is erg geliefd onder onze leerlingen. Dat komt uiteraard door het hoge slagingspercentage van deze topper! Bellingwout uit Ulicoten: "Niet alleen ik, maar ook mijn ouders waren erg tevreden met Nationale Rijschool! Zij hadden rechtstreeks contact met mijn instructeur!"

Ken jij de voordelen van Nationale Rijschool al?

 • Een gratis proefles, waarbij een inschatting wordt gedaan van het aantal lessen.
 • Woon je in de uithoek van Ulicoten, ook dan komt de instructeur jou netjes voor de deur ophalen.
 • Slaag jij niet in één keer? Geen probleem: wij betalen je herexamen.
 • Slechts €€37,50 p/rijles: de laagste uurprijs in Ulicoten!
 • Start nu en betaal later !
 • Liever op zaterdag, zondag of in de avonduren rijden? Dat kan!
 • De rij-intructeurs van Nationale Rijschool zijn de beste in hun vak! Ze zijn niet alleen bezig om jou wat te leren, maar spijkeren ook voortdurend hun eigen kennis bij!

Wil jij graag rijles krijgen van een rijinstructeur in Ulicoten en omgeving? Laat wat van je horen via het formulier! Laat jouw persoonlijke info achter en we geven je een belletje, appje of mailtje!

Andere locaties in de buurt

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu

[variable_1] uit [variable_2] heeft zich zojuist ingeschreven voor een proefles.