Rijschool in Renesse

Proefles aanvragen

Bye bye openbaar vervoer! Rijbewijs, here I come! Dan is Nationale Rijschool Renesse! de perfecte match voor jou!

Onze instructeur biedt rijlessen aan in Renesse tegen een scherp tarief. Onze rij-instructeur komt overal: Renesse, Noordwelle, Ellemeet en Haamstede. Er zijn ook instructeurs die rijlessen geven in plaatsen als Zierikzee, Ouddorp en Stellendam.

Onze rijinstructeur in Renesse over Nationale Rijschool: “Heb je nog niet zoveel geld om lessen te nemen? Wanneer je lest bij Nationale Rijschool in Renesse kun je zelfs in termijnen je lespakket afbetalen! Zo hoef je de kosten niet in één keer te betalen, maar kun je deze gemakkelijk spreiden over zo’n 72 maanden tijd. Dat betekent niet dat je nog langer hoeft te sparen, maar vandaag nog kan beginnen! Wil je meer weten? Plan een les bij mij in en ik vertel je er alles over.”

Leerlingen uit Renesse spreken vol lof over hun instructeur! Hij is daarom met recht één van de meest geliefde instructeurs van Nationale Rijschool. Prudon uit Renesse: “Zojuist heb ik een nieuwe auto gekocht, die ik aan al mijn familie en vrienden heb geshowd. Doordat de kosten voor mijn rijbewijs bij Nationale Rijschool meevielen, kon ik direct een tweedehands auto aanschaffen.”

Kies voor de kwaliteit van Nationale Rijschool

 • Proef van Nationale Rijschool met een gratis en geheel vrijblijvende proefles!
 • Jij kiest waar de instructeur je ophaalt!
 • Niet geslaagd is niet getreurd, Nationale Rijschool betaalt je herexamen!
 • Betaal niet teveel: slechts €€37,50 per rijles.
 • Start nu en betaal later !
 • Prima slagingspercentage in Renesse dankzij unieke lesmethode.
 • Onze rij-instructeurs staan voor passie, ervaring en geduld.

Ben jij onze volgende leerling? Geef je naam, e-mailadres en telefoonnummer door via het formulier. Laat jouw persoonlijke info achter en we geven je een belletje, appje of mailtje!

Andere locaties in de buurt

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu