Rijschool in Lelystad

Proefles aanvragen

Kan je niet wachten om te beginnen met scheuren? Schrijf je vandaag nog in voor een proefrijles bij Nationale Rijschool Lelystad!

Nationale Rijschool Lelystad selecteert alleen de beste instructeurs, zodat we jou kunnen verzekeren van optimale begeleiding. Onze rij-instructeur komt overal: Lelystad, Swifterbant, Biddinghuizen en Dronten. Wil je rijlessen volgen in Zeewolde, Biddinghuizen of Dronten, dan kan dat uiteraard ook!

Onze rijinstructeur in Lelystad over Nationale Rijschool: “Je wilt natuurlijk in zo min mogelijk lessen dat felbegeerde papiertje behalen! Dat had ik vroeger ook. Dat kan alleen best wat stress en druk geven. Ik zorg ervoor dat jij helemaal op je gemakt bent. We nemen de tijd die jij nodig hebt.“

Je zult weinig oud-leerlingen tegenkomen in Lelystad die niet tevreden zijn over hun tijd met onze rijinstructeur. van Haaften weeland uit Lelystad: "Mijn twee jaar oudere zus heeft in totaal 70 lessen afgenomen bij een andere rijschool. Dat wilde ik niet. Ik had daar ook het geld niet voor. In mijn zoektocht op Nationale Rijschool gestuit en ja hoor: na 24 lessen mijn rijbewijs in de pocket. Toppie!"

Nog steeds niet overtuigd?

 • Een vrijblijvend intakegesprek met onze instructeur.
 • Wij halen je thuis in Lelystad op (en brengen je thuis).
 • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. Nationale Rijschool hangt de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
 • Nationale Rijschool rekent (slechts) een tarief van €53 per les. Tijdens de proefrit stel jij samen je instructeur zelf je pakket samen.
 • Start nu en betaal later !
 • Rij in de nieuwst auto's met de laatste snufjes.
 • Onze rij-instructeurs zijn pro-actief en zorgen ervoor dat jij snel jouw rijbewijs haalt.

Sta jij al te popelen om van start te gaan? Stuur ons jouw gegevens via het formulier. Wij mailen of bellen je om een afspraak te maken.

Andere locaties in de buurt

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×