Rijschool Lelystad

Kan je niet wachten om te beginnen met scheuren? Schrijf je vandaag nog in voor een proefrijles bij Nationale Rijschool Lelystad!

Nationale Rijschool Lelystad selecteert alleen de beste instructeurs, zodat we jou kunnen verzekeren van optimale begeleiding. Onze rij-instructeur komt overal: Lelystad, Swifterbant, Biddinghuizen en Dronten. Wil je rijlessen volgen in Zeewolde, Biddinghuizen of Dronten, dan kan dat uiteraard ook!

Onze rijinstructeur in Lelystad over Nationale Rijschool: “Je wilt natuurlijk in zo min mogelijk lessen dat felbegeerde papiertje behalen! Dat had ik vroeger ook. Dat kan alleen best wat stress en druk geven. Ik zorg ervoor dat jij helemaal op je gemakt bent. We nemen de tijd die jij nodig hebt.“

Je zult weinig oud-leerlingen tegenkomen in Lelystad die niet tevreden zijn over hun tijd met onze rijinstructeur. van Haaften weeland uit Lelystad: "Mijn twee jaar oudere zus heeft in totaal 70 lessen afgenomen bij een andere rijschool. Dat wilde ik niet. Ik had daar ook het geld niet voor. In mijn zoektocht op Nationale Rijschool gestuit en ja hoor: na 24 lessen mijn rijbewijs in de pocket. Toppie!"

Nog steeds niet overtuigd?

 • Een vrijblijvend intakegesprek met onze instructeur.
 • Wij halen je thuis in Lelystad op (en brengen je thuis).
 • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. Nationale Rijschool hangt de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
 • Nationale Rijschool rekent (slechts) een tarief van €37,50 per les. Tijdens de proefrit stel jij samen je instructeur zelf je pakket samen.
 • Start nu en betaal later !
 • Rij in de nieuwst auto's met de laatste snufjes.
 • Onze rij-instructeurs zijn pro-actief en zorgen ervoor dat jij snel jouw rijbewijs haalt.

Sta jij al te popelen om van start te gaan? Stuur ons jouw gegevens via het formulier. Wij mailen of bellen je om een afspraak te maken.

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Zomer-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €6,50 korting per les
  Proefles aanvragen

   Proefrijles
   Spoedcursus
   Lespakketten
   Locaties
   Blog
   carcrossmenu