Prijzen rijlessen

Wat zijn de prijzen van rijlessen?

Dat is belangrijk om te kunnen inschatten of je een rijbewijs ook daadwerkelijk kunt betalen. De prijzen van rijlessen bij de verschillende rijscholen verschillen enorm per regio en rijschool. In de regio's waar de concurrentie hoog is, zijn de prijzen per rijles gemiddeld een stuk lager. De gemiddelde prijs van een rijles ligt tussen de € 28,- tot € 48,-. De laagste prijs geldt gemiddeld genomen alleen in bepaalde actiepakketten. Zijn de lessen in je pakket op? Dan betaal je vaak direct meer voor een losse rijles!

Hoelang krijg je les voor de prijs?

Bekijk goed hoelang je les krijgt voor de prijs van de rijles. Bij de meeste rijscholen duurt de rijles gemiddeld 50 minuten.

Start nu en betaal achteraf !

Prijzen rijlessen bij Nationale Rijschool

Bij Nationale Rijschool zijn we transparant over de prijs van de rijles. Je betaalt altijd € 42 per les ipv € 47,50. Een gemiddelde leerling heeft zo'n 30 lessen nodig alvorens hij of zij slaagt.

bekijk hier onze lespakketten

Zijn de lessen in je pakket op? Dan ga je bij Nationale Rijschool niet meer betalen voor je lessen. Je komt daardoor nooit voor verassingen te staan! Neem een proefles en weet hoeveel jij totaal kwijt bent voor je lespakket. Op basis van de proefles adviseren onze instructeurs hoeveel lessen je nodig hebt om je praktijk examen te behalen.

Vragen over de prijzen van rijlessen? Neem gerust even contact met ons op via Facebook of ons contactformulier!

Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: Voorjaarskorting €100
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €285,-
CHECKMARK
€5,- korting per les

Proefles aanvragen

Hoeveel kost mijn lespakket?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×