Rijschool in Roggel

Proefles aanvragen

Wil jij straks in je eigen auto van Roggel naar Heythuysen of Heythuysen cruisen? Rijschool Nationale Rijschool helpt jou in Roggel veilig en snel op weg.

De kans is groot dat je een Nationale Rijschool-lesauto tegenkomt in Roggel, want wij hebben daar een eigen instructeur. Hij rijdt tevens in de regio van Roggel en doet daarbij plaatsen aan als Heythuysen, Leveroy of Nunhem. In Heythuysen, Haelen en Horn rijden andere instructeurs van Nationale Rijschool.

Onze rijinstructeur in Roggel over Nationale Rijschool: "Onlangs is mijn honderdste kandidaat uit Roggel geslaagd voor zijn rijbewijs. Ja, ik houd dit aantal bij, haha. Dat geeft een kick. Iedere dag sta ik vrolijk op, wetende dat ik meer mensen ga helpen om hun rijbewijs te halen."

De instructeurs van Nationale Rijschool zijn graag geziene gasten in Roggel. Boerboom uit Roggel: "Mijn instructeur van Nationale Rijschool wist alles op zo'n simpele manier uit te leggen, dat alles meteen duidelijk was en ik de handelingen direct onthield!"

Dit zijn de meest gehoorde redenen waarom leerlingen voor Nationale Rijschool kiezen:

 • Start nu en betaal later !
 • Je krijgt altijd een gratis proefles (of korting op je lespakket).
 • Woon je in de uithoek van Roggel, ook dan komt de instructeur jou netjes voor de deur ophalen.
 • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. Nationale Rijschool hangt de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
 • Naast excellente service biedt Nationale Rijschool ook een excellent tarief van €37,50 per rijles!
 • Begin deze week nog met rijlessen.
 • Onze rij-instructeurs zijn toppers. Slechts één op de tien instructeurs mag bij Nationale Rijschool werken.

Kunnen wij al een plekje in de agenda van de instructeur in Roggel voor jou reserveren? Vul het formulier in. We prikken dan samen met jou een datum voor een vrijblijvende proefles.

Andere locaties in de buurt

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×