Rijschool Roggel

Wil jij straks in je eigen auto van Roggel naar Heythuysen of Heythuysen cruisen? Rijschool Nationale Rijschool helpt jou in Roggel veilig en snel op weg.

De kans is groot dat je een Nationale Rijschool-lesauto tegenkomt in Roggel, want wij hebben daar een eigen instructeur. Hij rijdt tevens in de regio van Roggel en doet daarbij plaatsen aan als Heythuysen, Leveroy of Nunhem. In Heythuysen, Haelen en Horn rijden andere instructeurs van Nationale Rijschool.

Onze rijinstructeur in Roggel over Nationale Rijschool: "Onlangs is mijn honderdste kandidaat uit Roggel geslaagd voor zijn rijbewijs. Ja, ik houd dit aantal bij, haha. Dat geeft een kick. Iedere dag sta ik vrolijk op, wetende dat ik meer mensen ga helpen om hun rijbewijs te halen."

De instructeurs van Nationale Rijschool zijn graag geziene gasten in Roggel. Boerboom uit Roggel: "Mijn instructeur van Nationale Rijschool wist alles op zo'n simpele manier uit te leggen, dat alles meteen duidelijk was en ik de handelingen direct onthield!"

Dit zijn de meest gehoorde redenen waarom leerlingen voor Nationale Rijschool kiezen:

 • Start nu en betaal later !
 • Je krijgt altijd een gratis proefles (of korting op je lespakket).
 • Woon je in de uithoek van Roggel, ook dan komt de instructeur jou netjes voor de deur ophalen.
 • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. Nationale Rijschool hangt de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
 • Naast excellente service biedt Nationale Rijschool ook een excellent tarief van €37,50 per rijles!
 • Begin deze week nog met rijlessen.
 • Onze rij-instructeurs zijn toppers. Slechts één op de tien instructeurs mag bij Nationale Rijschool werken.

Kunnen wij al een plekje in de agenda van de instructeur in Roggel voor jou reserveren? Vul het formulier in. We prikken dan samen met jou een datum voor een vrijblijvende proefles.

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Zomer-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €6,50 korting per les
  Proefles aanvragen

   Proefrijles
   Spoedcursus
   Lespakketten
   Locaties
   Blog
   carcrossmenu