Rijschool Makkum

Binnenkort mag jij zelfstandig de weg op. Het enige wat je nog moet doen, is je rijbewijs halen bij Nationale Rijschool in Makkum. Kies dan voor de beste rijschool van Makkum: Nationale Rijschool Makkum!

Onze rijinstructeur helpt studenten in Makkum zo snel mogelijk aan een roze pasje. Hij rijdt overigens ook in Grote Wiske, Wommels en Tzum. Nationale Rijschool is landelijk actief en heeft dus ook bij jou in de regio voldoende mogelijkheden. Zo kun je bij ons lessen in Harlingen, Sneek en Franeker.

Onze rijinstructeur in Makkum over Nationale Rijschool: "Ik ben zelf jong en ik weet dat je als student of scholier nog niet veel te besteden hebt. Samen met jou kijk ik wat er mogelijk is. En het voordeel aan Nationale Rijschool: geen extra kosten als je je rijbewijs niet haalt. Je krijgt je herexamen(s) gratis."

Oud-leerlingen zijn zó positief over Nationale Rijschool Makkum dat ze Nationale Rijschool massaal aanbevelen aan hun vrienden. Siewerd uit Makkum: "Ik kon op mijn 16,5 jaar oud al beginnen met lessen. Op mijn achttiende verjaardag kon ik daardoor direct zelfstandig naar school crossen, terwijl als mijn vrienden nog moesten beginnen met lessen."

Enige, echte rijschool!

 • Start nu en betaal later!
 • Kies voor een gratis proefles of korting op je lespakket!
 • Wij halen je thuis in Makkum op (en brengen je thuis).
 • Niet alles lukt in één keer, dit geldt vaak ook voor afrijden. Gelukkig voor jou betaalt Nationale Rijschool jouw herkansing!
 • Laat je niet afzetten! Kies voor Nationale Rijschool, wij hanteren de eerlijke prijs van €37,50
 • Rij in de nieuwst auto's met de laatste snufjes.
 • Onze rij-instructeurs zijn oplossingsgericht en weten je in iedere situatie op je gemak te stellen!

Ben je geïnteresseerd om te starten? Neem contact op met één van onze instructeurs via het formulier. Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen en wij doen de rest!

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Zomer-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €6,50 korting per les
  Proefles aanvragen

   Proefrijles
   Spoedcursus
   Lespakketten
   Locaties
   Blog
   carcrossmenu
   ×