Rijschool Kapelle

Bij onze rijschool halen leerlingen over het algemeen binnen enkele maanden hun rijbewijs. 1,2,3, GO! Bij Nationale Rijschool Kapelle! kun je naast de standaardpaketten ook kiezen voor een spoedopleiding!

Nationale Rijschool Kapelle geeft rijles op maat met voor ieder type leerling wat wils! Overigens lest hij naast Kapelle ook in naburige plaatsen als Biezelinge, Eversdijk en Vlake. Nationale Rijschool rijdt door heel het land, ook in Goes, Yerseke of Heinkenszand.

Onze rijinstructeur in Kapelle over Nationale Rijschool: "Woon jij in Kapelle? De kans is groot dat je mij krijgt als rijinstructeur. Mijn schema is heel flexibel, dus leerlingen kunnen 's ochtends vroeg of 's avonds laat lessen en dat zeven dagen in de week. Ik beloof je dat ik je de mooiste (en moeilijkste) autowegen in de omgeving van Kapelle laat zien, zodat je helemaal voorbereid bent als je straks je rijbewijs in bezit hebt!"

Oud-leerlingen verspreiden in Kapelle en omgeving het goede woord over hun tijd met de instructeur. Dondorp uit Kapelle: “Even lekker een avondje eruit? Het kon alleen wanneer er iemand in mijn omgeving ook mee ging die wel een rijbewijs had. Nu ik mijn eigen rijbewijs heb, kan ik op elke gewenst moment in de auto stappen en naar vrienden of familie die wat verder weg wonen. Genieten!”

Weet jij waarom je moet kiezen voor Nationale Rijschool?

 • Start nu en betaal later !
 • Een vrijblijvend intakegesprek met onze instructeur.
 • Woon je in de middle of nowhere. Maak je geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
 • Roze papiertje niet in één keer in de pocket? Geen paniek, Nationale Rijschool betaalt jouw herexamen!
 • Nationale Rijschool rekent (slechts) een tarief van €37,50 per les. Tijdens de proefrit stel jij samen je instructeur zelf je pakket samen.
 • Mooie nieuwe Volkswagen-lesauto's.
 • Onze rij-intructeurs worden geselecteerd op persoonlijkheid en ervaring!

Stap jij binnenkort naast onze instructeur achter het stuur? Laat wat van je horen via het formulier! Kun je alleen op zaterdag? Geen probleem dat plannen we de proefles voor jou op die dag in.

Deel deze pagina via:

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Herfst-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €4,50 korting per les
  Proefles aanvragen
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Hoeveel kost mijn lespakket?

  Proefrijles
  Spoedcursus
  Lespakketten
  Locaties
  Blog
  carcrossmenu