Rijschool Haren

Voordat je start met het volgen van rijlessen is het aan te raden een proefles te nemen. Zo kun je kijken of jij je op je gemak voelt bij de instructeur. Dit is erg belangrijk, want dit zorgt ervoor dat je beter kunt leren en sneller zult slagen voor je rijbewijs. Bij Nationale Rijschool is de proefles gratis, we halen je thuis op en zetten je ook thuis weer af. Na de proefles geven wij je een advies over hoeveel rijlessen je naar verwachting nodig hebt om te slagen tijdens je rijexamen.

Auto leren rijden in Haren
Start nu en betaal later

Haren is een uitstekende plek om auto te leren rijden. In het dorp zelf kun je alle aspecten van het auto rijden onder de knie krijgen, inclusief de speciale verrichtingen zoals fileparkeren en de hellingproef. Vanuit het dorp Haren ben je binnen vijf à tien minuten op de snelweg, alwaar je weer andere verkeerssituaties tegen zult komen. Aan jou de taak om, met behulp van je instructeur, hier veilig en verantwoord op in te spelen. Uiteraard krijg je alle begeleiding die je nodig hebt tijdens het rijden.

Meer informatie over Nationale Rijschool

Wil je meer weten over onze werkwijze, over onze lespakketten en over alle voordelen die wij aanbieden, kijk dan rustig verder op onze website. Zit je nog met een vraag, dan kun je contact met ons opnemen. Je kunt bellen naar 06-21937942 of je kunt ons contactformulier invullen. Ben je overtuigd en wil je zo snel mogelijk starten, vraag dan een gratis proefrijles aan.

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Zomer-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €6,50 korting per les
  Proefles aanvragen

   Proefrijles
   Spoedcursus
   Lespakketten
   Locaties
   Blog
   carcrossmenu
   ×