Rijschool in Haren

Proefles aanvragen

Voordat je start met het volgen van rijlessen is het aan te raden een proefles te nemen. Zo kun je kijken of jij je op je gemak voelt bij de instructeur. Dit is erg belangrijk, want dit zorgt ervoor dat je beter kunt leren en sneller zult slagen voor je rijbewijs. Bij Nationale Rijschool is de proefles gratis, we halen je thuis op en zetten je ook thuis weer af. Na de proefles geven wij je een advies over hoeveel rijlessen je naar verwachting nodig hebt om te slagen tijdens je rijexamen.

Auto leren rijden in Haren
Start nu en betaal later

Haren is een uitstekende plek om auto te leren rijden. In het dorp zelf kun je alle aspecten van het auto rijden onder de knie krijgen, inclusief de speciale verrichtingen zoals fileparkeren en de hellingproef. Vanuit het dorp Haren ben je binnen vijf à tien minuten op de snelweg, alwaar je weer andere verkeerssituaties tegen zult komen. Aan jou de taak om, met behulp van je instructeur, hier veilig en verantwoord op in te spelen. Uiteraard krijg je alle begeleiding die je nodig hebt tijdens het rijden.

Meer informatie over Nationale Rijschool

Wil je meer weten over onze werkwijze, over onze lespakketten en over alle voordelen die wij aanbieden, kijk dan rustig verder op onze website. Zit je nog met een vraag, dan kun je contact met ons opnemen. Je kunt bellen naar 06-21937942 of je kunt ons contactformulier invullen. Ben je overtuigd en wil je zo snel mogelijk starten, vraag dan een gratis proefrijles aan.

Andere locaties in de buurt

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu