Rijschool Delfzijl

Wil jij straks in je eigen auto van Delfzijl naar Scheemda of Farmsum cruisen? Kies voor Nationale Rijschool in Delfzijl, met meer dan 100 instructeurs de beste rijschool van Nederland.

Onze rijinstructeur helpt studenten in Delfzijl zo snel mogelijk aan een roze pasje. Hij rijdt tevens in de regio van Delfzijl en doet daarbij plaatsen aan als Farmsum, Biessum of Amsweer. Wij rijden door heel het land, ook in ScheemdaZuidbroek of Winschoten.

Onze rijinstructeur in Delfzijl over Nationale Rijschool: "Onlangs is mijn honderdste kandidaat uit Delfzijl geslaagd voor zijn rijbewijs. Ja, ik houd dit aantal bij, haha. Dat geeft een kick. Iedere dag sta ik vrolijk op, wetende dat ik meer mensen ga helpen om hun rijbewijs te halen."

Nationale Rijschool in Delfzijl heeft één van de populairste instructeurs van alle locaties. Straatsman uit Delfzijl: "Mijn rijbewijs heeft veel deuren geopend. Zo heb ik een bijbaan bij de McDonalds, maar dat is een stukje rijden vanaf mijn huis in Geefsweer. Nu ben ik er in no-time."

Waarom Nationale Rijschool Delfzijl?

 • Start nu en betaal later !
 • Kies voor een gratis proefles of korting op je lespakket!
 • Geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
 • Gezakt voor je praktijkexamen? Geen schrik! Wij betalen je herexamen t.w.v. 270 euro!
 • Bij ons betaal je alleen voor de minuten die je ook daadwerkelijk rijdt. Daarom bieden wij lessen van 50 minuten voor €37,50.
 • Begin deze week nog met rijlessen.

Wil jij graag rijles krijgen van een rijinstructeur in Delfzijl en omgeving? Stuur ons jouw gegevens via het proeflesformulier. Laat jouw gegevens achter en we plannen deze week nog een proefles in!

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Zomer-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €6,50 korting per les
  Proefles aanvragen

   Proefrijles
   Spoedcursus
   Lespakketten
   Locaties
   Blog
   carcrossmenu