Rijschool in Delfzijl

Proefles aanvragen

Wil jij straks in je eigen auto van Delfzijl naar Scheemda of Farmsum cruisen? Kies voor Nationale Rijschool in Delfzijl, met meer dan 100 instructeurs de beste rijschool van Nederland.

Onze rijinstructeur helpt studenten in Delfzijl zo snel mogelijk aan een roze pasje. Hij rijdt tevens in de regio van Delfzijl en doet daarbij plaatsen aan als Farmsum, Biessum of Amsweer. Wij rijden door heel het land, ook in ScheemdaZuidbroek of Winschoten.

Onze rijinstructeur in Delfzijl over Nationale Rijschool: "Onlangs is mijn honderdste kandidaat uit Delfzijl geslaagd voor zijn rijbewijs. Ja, ik houd dit aantal bij, haha. Dat geeft een kick. Iedere dag sta ik vrolijk op, wetende dat ik meer mensen ga helpen om hun rijbewijs te halen."

Nationale Rijschool in Delfzijl heeft één van de populairste instructeurs van alle locaties. Straatsman uit Delfzijl: "Mijn rijbewijs heeft veel deuren geopend. Zo heb ik een bijbaan bij de McDonalds, maar dat is een stukje rijden vanaf mijn huis in Geefsweer. Nu ben ik er in no-time."

Waarom Nationale Rijschool Delfzijl?

 • Start nu en betaal later !
 • Kies voor een gratis proefles of korting op je lespakket!
 • Geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
 • Gezakt voor je praktijkexamen? Geen schrik! Wij betalen je herexamen t.w.v. 270 euro!
 • Bij ons betaal je alleen voor de minuten die je ook daadwerkelijk rijdt. Daarom bieden wij lessen van 50 minuten voor €37,50.
 • Begin deze week nog met rijlessen.

Wil jij graag rijles krijgen van een rijinstructeur in Delfzijl en omgeving? Stuur ons jouw gegevens via het proeflesformulier. Laat jouw gegevens achter en we plannen deze week nog een proefles in!

Andere locaties in de buurt

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×