Rijschool in De Cocksdorp

Proefles aanvragen

Schakelen, remmen, gas geven, sturen, invoegen en inparkeren: wil jij al deze vaardigheden beheersen? Kies net als 26.000+ anderen voor Nationale Rijschool in De-cocksdorp.

Een van onze rijinstructeurs rijdt in de omgeving van De-cocksdorp. Woon je nog bij je ouders (of op jezelf) in omliggende plaatsen als Oosterend, De Koog of De Waal? Dan komt hij je thuis ophalen! In omliggende plaatsen zoals Den HelderDen Oever en Harlingen hebben wij diverse goed opgeleide instructeurs die de rijlessen namens Nationale Rijschool verzorgen.

Onze rijinstructeur in De-cocksdorp over Nationale Rijschool: "Ik ben zelf jong en ik weet dat je als student of scholier nog niet veel te besteden hebt. Samen met jou kijk ik wat er mogelijk is. En het voordeel aan Nationale Rijschool: geen extra kosten als je je rijbewijs niet haalt. Je krijgt je herexamen(s) gratis."

Oud-leerlingen van de instructeur zijn enthousiast over hun tijd bij Nationale Rijschool in De-cocksdorp. Tijsseling uit Oosterend (bij De-cocksdorp): "Recent werd ik 16 jaar. Helaas moest ik nog een half jaar wachten voordat ik bij Nationale Rijschool kon lessen, want dat mag pas vanaf 16,5 jaar. Dit ging allemaal heel erg vlot en makkelijk. Ik heb mijn instructeur nauwelijks leren kennen, omdat ik na tien lessen al slaagde."

Veilig op weg in De-cocksdorp dankzij Nationale Rijschool

 • Start nu en betaal later !
 • Intakegesprek (proefles & advies) is vrijblijvend en gratis.
 • Jij kiest waar de instructeur je ophaalt!
 • Faalangst? Nergens voor nodig, Wij betalen jouw herexamen!
 • Naast excellente service bieden we ook een excellent tarief van €37,50 per rijles!
 • Rij in de nieuwst auto's met de laatste snufjes.
 • Onze rij-instructeurs zijn pro-actief en zorgen ervoor dat jij snel jouw rijbewijs haalt.

Wil jij graag rijles krijgen van een rijinstructeur in De-cocksdorp en omgeving? Laat wat van je horen via het Proerijfles formulier.  Een instructeur zal contact met je opnemen.

Andere locaties in de buurt

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×