Rijschool Arent van Lierstraat

Kan je niet wachten om te beginnen met scheuren? Ga dan alleen voor het beste, ga voor Nationale Rijschool Arent-van-Lierstraat!!

De rij-instructeur in Arent-van-Lierstraat stoomt jou in een mum van tijd klaar. Naast Arent-van-Lierstraat rijdt hij ook in Maasdam, 's-Gravendeel en zelfs in Puttershoek. Nationale Rijschool rijdt van Limburg tot Friesland, in stad en dorp, waaronder ook PuttershoekZwijndrecht of Heerjansdam.

Onze rijinstructeur in Arent-van-Lierstraat over Nationale Rijschool: "Ik ben zelf jong en ik weet dat je als student of scholier nog niet veel te besteden hebt. Samen met jou kijk ik wat er mogelijk is. En het voordeel aan Nationale Rijschool: geen extra kosten als je je rijbewijs niet haalt. Je krijgt je herexamen(s) gratis."

Leerlingen van Nationale Rijschool in Arent-van-Lierstraat raden de rijschool stuk voor stuk aan bij hun leeftijdsgenoten. Wolterbeek uit Arent-van-Lierstraat: "Naast mijn baan van 40 uur en voetbal in het weekend was er voor mij eigenlijk geen tijd voor rijlessen. Mijn instructeur van Nationale Rijschool maakte speciaal voor mij 's avonds tijd vrij, kanjer!"

Weet jij waarom je moet kiezen voor Nationale Rijschool?

 • Start nu en betaal later !
 • Gratis proefles. Je bent niet verplicht om bij ons te lessen.
 • Jij kiest waar de instructeur je ophaalt!
 • Niet in één keer geslaagd? Wij betalen je herexamen!
 • Nergens is de prijs-kwaliteitverhouding zo goed als bij Nationale Rijschool!
 • Begin deze week nog met rijlessen.
 • Onze rij-intructeurs staan garant voor een persoonlijke aanpak!

Klaar om te starten met lessen in Arent-van-Lierstraat? Neem contact op met één van onze instructeurs via het formulier. We prikken dan samen met jou een datum voor een vrijblijvende proefles.

Deel deze pagina via:

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Herfst-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €4,50 korting per les
  Proefles aanvragen
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Hoeveel kost mijn lespakket?

  Proefrijles
  Spoedcursus
  Lespakketten
  Locaties
  Blog
  carcrossmenu
  ×