nederland rijles

Spoedcursus

Spoedcursus

Wil jij snel je rijbewijs halen? Kies dan voor een spoedopleiding! Spoedcursussen zijn zeer aan te raden voor cursisten die het rijbewijs snel nodig hebben voor werk of studie. Een spoedopleiding is eveneens geschikt voor cursisten die geen zin hebben om maandenlang te lessen. Je kunt bij Nationale Rijschool al binnen 5, 8 of 11  dagen je rijbewijs te halen!

Ook is het mogelijk om de spoedcursus te verdelen tussen 2 à 4 weken. Tijdens de spoedcursus rij je 3 à 4 lesuren achter elkaar. Op deze manier leer je het veel sneller en gemakkelijker, omdat je meer achter het stuur zit dan bij de gewone rijlessen.

Proefles voor spoedopleiding

Wil je de spoedcursus zo snel mogelijk inplannen? Dan raden wij je aan om een afspraak te maken voor een GRATIS proefles. Met een proefles bepalen wij of je de capaciteiten in je hebt voor een spoedcursus. Het is belangrijk dat je snel instructies oppikt en enig rijgevoel hebt. Weet wel: de proefles is alleen gratis wanneer je ook echt bij Nationale Rijschool komt lessen.

Nationale Rijschool heeft géén wachttijd en er kan per direct een examen gereserveerd worden om zo snel mogelijk te kunnen afrijden voor je spoedcursus!

Zorg dat je het theorie-examen behaalt hebt
Wil je knallen tijdens de spoedcursus? Dan is het belangrijk dat je het theorie-examen al in de pocket hebt voordat je start met de opleiding. Je mag je praktijkexamen namelijk niet afleggen wanneer je nog niet in het bezit bent van een theorie-examen.

Kosten voor de spoedopleiding

Bij het afnemen van een spoedcursus komt er een toeslag van € 200,- bovenop het basispakket. De toeslag is eigenlijk niets wanneer je kijkt naar de extra aandacht die je als leerling krijgt. Daarnaast ben je verzekert van een snelle examendatum van het CBR! Dat betekent dat je voor € 950,- al een spoedpakket kunt afnemen. Het praktijkexamen is hierbij nog niet meegerekend. Slaag je niet de eerste keer? Dan krijg je je vervolgexamens geheel gratis!

Gratis proefles bij nationale rijschool

Hoe snel kan ik mijn rijbewijs behalen?

Dat ligt aan het aantal lessen dat je afneemt in bijvoorbeeld een week tijd. Bij het Nationae Spoedpakket leg je in 5-11 dagen je praktijkexamen af. Het betekent dat je in een week tijd bijvoorbeeld 5 lessen afneemt, elke dag drie uur rijlessen achtereen. Dan neem je in vijf dagen tijd al 15 lessen af.

Nationale Rijschool biedt verschillende pakketten aan, waaronder de het Nationaal Gegarandeerd pakket en het Nationaal Gegarandeerd+ pakket. Je kunt alle pakketten hier bekijken.

bekijk hier onze lespakketten

Ook kun je ervoor kiezen om losse lessen af te nemen en geen pakket bij Nationale Rijschool af te nemen.
Je kunt bijvoorbeeld voor losse lessen kiezen, wanneer je een opfriscursus wilt.
Een losse rijles kost tijdelijk € 37,50 ipv € 44 ( zomeractie).

Theorie-examen afleggen

Ben je nog niet in het bezit van je theoriecertificaat? Dan is het een aanrader om deze vooraf alvast te behalen. Je certificaat behalen moet het versneld behalen van je rijbewijs niet in de weg staan.

Heb je nog een vraag over een snelcursus voor je autorijbewijs?
Neem gerust even contact met ons op.
We helpen je graag verder.

Deel deze pagina via:

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Herfst-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €4,50 korting per les
  Proefles aanvragen
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Hoeveel kost mijn lespakket?

  Proefrijles
  Spoedcursus
  Lespakketten
  Locaties
  Blog
  carcrossmenu
  ×