Waarom Nationale Rijschool

Kwaliteit

Nationale Rijschool staat garant voor kwaliteit. Cursisten gelukkig maken is ons belangrijkste streven. Onze ruim 120 rijinstructeurs gebruiken een unieke lesmethode om onze cursisten de kwaliteit en het zelfvertrouwen te geven om uiteindelijk zelfstandig de weg op te gaan.

Doelgericht werken

Net als jij willen ook wij dat jij je rijbewijs zo snel mogelijk haalt. Wij weten als geen ander dat je als jongvolwassene een hoop leuke dingen hebt waar je je geld aan wilt uitgeven. Onze doelgerichte methode verlaagt het gemiddeld aantal lessen tot het behalen van je rijbewijs met gemiddeld 15 tot 20%. Een lespakket kost circa duizend euro, dus dat gaat om een besparing van circa 200 euro. Wel zo fijn, want van dat geld kun je een hoop leuke dingen doen!

Service

Wij bieden all-in pakketten. Slaag je niet in één keer, dan krijg je je herexamen gratis. Waarom? Heel simpel. Veel andere rijscholen stunten met goedkope pakketten, maar kunnen het niet waarmaken om hun leerlingen in één keer te laten slagen. Het gevolg: hoge kosten voor de leerling én een laag slagingspercentage voor de rijschool. Wij zijn trots op onze complete pakketten. Letop; bij Nationale Rijschool betaal je altijd achteraf.

Uniek

De pakketten die wij aanbieden, vind je nergens anders. Samen met je rijinstructeur wordt er gekeken hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt. Op basis daarvan kun je (zonodig in overleg met je ouders/verzorgers) een beslissing maken. De pakketten bestaan uit de volgende onderdelen:

  • Aantal benodigde rijlessen
  • Gratis proefrijles
  • Gratis herexamen

Ben jij benieuwd of Nationale Rijschool dé rijschool is die jou aan je rijbewijs gaat helpen? Vraag dan een proefrijles aan in jouw woonplaats en maak kennis met een instructeur.

Voordelen bij Nationale Rijschool:

  • Tijdelijke "€46 i.p.v €51"
  • Nu starten en achteraf betalen.
  • Herexamen garantie t.w.v. €325
  • Eigen administratie bijhouden in je APP als Portaal
  • Grootste Rijschool in Nederland

Digitale wereld bij Nationale Rijschool

Wij zijn volledig gedigitaliseerd. Je kunt heel je rijbewijs-proces volgen via je eigen APP dat te downloaden is op Android/IOS.
Ook maken bij gebruik van een eigen portaal; portaal.nationalerijschool.nl
Al jouw rijlessen worden opgeslagen in je eigen portaal.
Hoe makkelijk wil je het nog hebben?

Lees meer
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €325,-
CHECKMARK
€5,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×